Occasions, APK Keuring, reparatie en auto onderhoud voor alle merken

Niet alleen een reparatie en de vervangende onderdelen aan uw auto zijn bij ons goedkoop, maar ook brandstof is bij ons zeer voordelig

Twee generaties Eegdeman.

Autobedrijf Marcel Eegdeman is een gezellig familiebedrijf dat sinds 1931 uitgegroeid is tot een bekende en betrouwbare garage in de Krimpenerwaard.

Voor het waarborgen van kwaliteit en kennis van alle automerken werken wij samen met Bosch hierdoor blijven wij up to date bij de snelle ontwikkelingen in de autowereld en voldoen hierdoor ook aan de kwaliteitseisen van de diverse landelijke leasemaatschappijen. Wij hebben onze kleinschalige en flexibele karakter weten te behouden. Wij repareren en onderhouden alle merken personenauto’s en bedrijfswagens voor particulieren, bedrijven, diverse leasemaatschappijen en. 

Wat Autobedrijf Eegdeman u allemaal te bieden heeft vindt u op deze website, uiteraard kunt u ook bij ons langs komen of ons telefonisch en via email om informatie vragen.

Kijk hier naar de historie van ons bedrijf.

 • Wanneer moet uw auto APK-gekeurd worden? Vul hieronder uw kenteken in:

 • Heeft u het wel eens meegemaakt dat uw auto het zomaar begaf? Met Bosch Car Service Pechhulp weet u dat u op elk moment van de dag, wáár dan
  ook, kunt rekenen op adequate
  en snelle hulp

  Lees meer...

 • Elk voertuig met airco moet minstens één keer per jaar voor een controle naar de gespecialiseerde aircowerkplaats.

  Lees meer...

Als u op zoek bent naar service van hoge kwaliteit, dan bent u op het juiste adres bij Bosch Car Service: Wij bieden advies, reparatie en onderhoud. Bosch Car Service is de grootste merkonafhankelijke serviceformule voor autobedrijven in Nederland. Voor onderhoud en herstelwerkzaamheden aan auto's van alle merken. Uw auto is bij Bosch Car Service dan ook in goede handen. Ons netwerk staat elke dag voor u klaar om u letterlijk op weg te helpen.