Occasions, APK Keuring, reparatie en auto onderhoud voor alle merken

De beste onderdelen

Een reparatie op zich is al vervelend genoeg. Dan is het wel prettig dat u kunt rekenen op de kwaliteit van deze reparatie. Naast de vakkennis van onze monteurs zijn ook de onderdelen die worden gebruikt van de hoogst denkbare kwaliteit.   

Bosch onderdelen voor uw voertuig zijn van dezelfde kwaliteit als de onderdelen die origineel in uw voertuig verbouwd zijn.

Omdat Bosch, als grootste toeleverancier van autofabrikanten, de reparatiedelen veelal zelf ontwikkeld, hoeven wij geen concessie aan kwaliteit en duurbaarheid te doen.

Wel een geruststellende gedachte!

Wat is allemaal Bosch?

Er zijn bijna geen automaterialen die Bosch niet heeft. Ruitenwissers, bougies, remonderdelen....allemaal verkrijgbaar van Bosch.  

Naast de 'standaard' onderdelen heeft Bosch ook veel systemen voor veiligheid en comfort ontwikkeld. Hierbij kunt u denken aan ABS, het anti-blokkeersysteem, al dan niet in combinatie met ESP, Electronic Stability Program... allemaal Bosch! • Wanneer moet uw auto APK-gekeurd worden? Vul hieronder uw kenteken in:

 • Heeft u het wel eens meegemaakt dat uw auto het zomaar begaf? Met Bosch Car Service Pechhulp weet u dat u op elk moment van de dag, wáár dan
  ook, kunt rekenen op adequate
  en snelle hulp

  Lees meer...

 • Elk voertuig met airco moet minstens één keer per jaar voor een controle naar de gespecialiseerde aircowerkplaats.

  Lees meer...

Als u op zoek bent naar service van hoge kwaliteit, dan bent u op het juiste adres bij Bosch Car Service: Wij bieden advies, reparatie en onderhoud. Bosch Car Service is de grootste merkonafhankelijke serviceformule voor autobedrijven in Nederland. Voor onderhoud en herstelwerkzaamheden aan auto's van alle merken. Uw auto is bij Bosch Car Service dan ook in goede handen. Ons netwerk staat elke dag voor u klaar om u letterlijk op weg te helpen.