Occasions, APK Keuring, reparatie en auto onderhoud voor alle merken

Het Nederlandse Bosch opleidingscentrum, waar onze monteurs worden opgeleid, bevindt zich in Barneveld. Het is het 36ste trainingscentrum van Bosch in de wereld.

Het trainingscentrum biedt technische kennis, informatie, advies en opleidingen aan monteurs van garages en bedrijven die technische Boschapparatuur gebruiken. De trainingen zijn gericht op vakbekwaamheid in en rond de auto, van ABS tot toebehoren en service.

Gezien de continue ontwikkelingen op het gebied van techniek en systeemelektronica is het belangrijk om automonteurs regelmatig te trainen. Onze monteurs volgen volgen jaarlijks divese cursussen. De monteurs, die er hun trainingen krijgen, ervaren dit als een welkome aanvulling van het up-to-date houden en het verbreden van hun technische kennis. • Wanneer moet uw auto APK-gekeurd worden? Vul hieronder uw kenteken in:

 • Heeft u het wel eens meegemaakt dat uw auto het zomaar begaf? Met Bosch Car Service Pechhulp weet u dat u op elk moment van de dag, wáár dan
  ook, kunt rekenen op adequate
  en snelle hulp

  Lees meer...

 • Elk voertuig met airco moet minstens één keer per jaar voor een controle naar de gespecialiseerde aircowerkplaats.

  Lees meer...

Als u op zoek bent naar service van hoge kwaliteit, dan bent u op het juiste adres bij Bosch Car Service: Wij bieden advies, reparatie en onderhoud. Bosch Car Service is de grootste merkonafhankelijke serviceformule voor autobedrijven in Nederland. Voor onderhoud en herstelwerkzaamheden aan auto's van alle merken. Uw auto is bij Bosch Car Service dan ook in goede handen. Ons netwerk staat elke dag voor u klaar om u letterlijk op weg te helpen.