Occasions, APK Keuring, reparatie en auto onderhoud voor alle merken

Sinds de APK-keuring ingevoerd is, gaat de veiligheid op de Europese wegen snel vooruit. Ook het milieu profiteert. Banden, remmen, verlichting en andere vitale onderdelen worden gecontroleerd.

De APK keuring is in Nederland in 1985 ingevoerd. In Nederland worden bij een APK-keuring relatief weinig auto's afgekeurd. Dat komt omdat 71% van alle APK-keuringen tegelijk, en daardoor vaak kosteloos, met een onderhoudsbeurt wordt uitgevoerd. Eventuele mankementen worden dan meteen gerepareerd en hoeven niet meer tot afkeuring te leiden.

Jaarlijkse nieuwe regels:

De regels voor APK veranderen ieder jaar. Onze monteurs worden ieder jaar op de hoogte gesteld van de diverse wijzigingen.

Indien u niet zeker bent, kunt u natuurlijk altijd de APK check doen op de website van het RDW.

Wij helpen u natuurlijk ook graag bij het bepalen wanneer uw huidige APK vervalt!

 

Autobedrijf Marcel Eegdeman is een officieel door de Rijksdienst van het Wegverkeer erkend APK2 keuringsstation.

Wij kunnen dan ook alle APK-keuringen van zowel benzine, hybride, elektrische en diesel auto's uitvoeren.

Het maximum gewicht van de aangeboden auto is wettelijk vastgesteld op 3.500KG.

Tarief:

Personenauto`s en bedrijfswagens Benzine, Hybride, Elektrisch, Diesel € 49,50 inclusief afmeldkosten

Indien de auto wordt gekeurd in combinatie met een grote beurt dan betaald u alleen de afmeldkosten. • Wanneer moet uw auto APK-gekeurd worden? Vul hieronder uw kenteken in:

 • Heeft u het wel eens meegemaakt dat uw auto het zomaar begaf? Met Bosch Car Service Pechhulp weet u dat u op elk moment van de dag, wáár dan
  ook, kunt rekenen op adequate
  en snelle hulp

  Lees meer...

 • Elk voertuig met airco moet minstens één keer per jaar voor een controle naar de gespecialiseerde aircowerkplaats.

  Lees meer...

Als u op zoek bent naar service van hoge kwaliteit, dan bent u op het juiste adres bij Bosch Car Service: Wij bieden advies, reparatie en onderhoud. Bosch Car Service is de grootste merkonafhankelijke serviceformule voor autobedrijven in Nederland. Voor onderhoud en herstelwerkzaamheden aan auto's van alle merken. Uw auto is bij Bosch Car Service dan ook in goede handen. Ons netwerk staat elke dag voor u klaar om u letterlijk op weg te helpen.