Occasions, APK Keuring, reparatie en auto onderhoud voor alle merken

Kinderen die zijn opgenomen in het Groene Hart Ziekenhuis (GHZ) kunnen vanaf vandaag zelf met een hypermoderne elektrische auto naar de operatiekamer (OK) rijden. 

Zowel de kinderafdeling als het dagbehandelcentrum mochten een auto in ontvangst nemen. Het plezier van deze auto's verlaagt de spanning bij kinderen.

De kinderen rijden overigens niet helemaal alleen. Er loopt ook een zorgverlener mee die de auto met een afstandsbediening kan besturen. "Een ziekenhuisopname is voor kinderen altijd heel spannend. Het rijden met de auto's geeft afleiding, waardoor de kinderen meer ontspannen. Zo gaan ze zo comfortabel mogelijk naar de operatiekamer of een onderzoek", vertelt pedagogisch medewerker Lianne Stuurman enthousiast.

Het ziekenhuis heeft de auto's gekregen van stichting DaDa en sponsoren Fugo Automaterialen, Autobedrijf De Waal B.V en Automobielbedrijf Marcel Eegdeman B.V. • Wanneer moet uw auto APK-gekeurd worden? Vul hieronder uw kenteken in:

 • Heeft u het wel eens meegemaakt dat uw auto het zomaar begaf? Met Bosch Car Service Pechhulp weet u dat u op elk moment van de dag, wáár dan
  ook, kunt rekenen op adequate
  en snelle hulp

  Lees meer...

 • Elk voertuig met airco moet minstens één keer per jaar voor een controle naar de gespecialiseerde aircowerkplaats.

  Lees meer...

Als u op zoek bent naar service van hoge kwaliteit, dan bent u op het juiste adres bij Bosch Car Service: Wij bieden advies, reparatie en onderhoud. Bosch Car Service is de grootste merkonafhankelijke serviceformule voor autobedrijven in Nederland. Voor onderhoud en herstelwerkzaamheden aan auto's van alle merken. Uw auto is bij Bosch Car Service dan ook in goede handen. Ons netwerk staat elke dag voor u klaar om u letterlijk op weg te helpen.