Occasions, APK Keuring, reparatie en auto onderhoud voor alle merken

Onze werkplaats staat al jaren voor sterke service en vakbekwaamheid. Ons bedrijf is aangesloten bij Bosch en is hierdoor in staat alle merken auto's te onderhouden en  te repareren. Met de meest moderne diagnoseapparatuur zijn wij in staat storingen uit te lezen, diagnose te stellen en uw auto te testen.

Bosch is in Europa de grootste leverancier van hoogwaardige componenten in de automobielindustrie en pionier op het gebied van elektronische veiligheid-, motor-, besturing-, en comfortsystemen.

Ons team volgt regelmatig trainingen onder andere bij Bosch Nederland. Alle reparaties zijn bij ons dan ook in vakbekwame handen.

Bij Autobedrijf Marcel Eegdeman, staat de klant centraal en krijgt u gegarandeerd persoonlijk en goed advies. • Wanneer moet uw auto APK-gekeurd worden? Vul hieronder uw kenteken in:

 • Heeft u het wel eens meegemaakt dat uw auto het zomaar begaf? Met Bosch Car Service Pechhulp weet u dat u op elk moment van de dag, wáár dan
  ook, kunt rekenen op adequate
  en snelle hulp

  Lees meer...

 • Elk voertuig met airco moet minstens één keer per jaar voor een controle naar de gespecialiseerde aircowerkplaats.

  Lees meer...

Als u op zoek bent naar service van hoge kwaliteit, dan bent u op het juiste adres bij Bosch Car Service: Wij bieden advies, reparatie en onderhoud. Bosch Car Service is de grootste merkonafhankelijke serviceformule voor autobedrijven in Nederland. Voor onderhoud en herstelwerkzaamheden aan auto's van alle merken. Uw auto is bij Bosch Car Service dan ook in goede handen. Ons netwerk staat elke dag voor u klaar om u letterlijk op weg te helpen.