Occasions, APK Keuring, reparatie en auto onderhoud voor alle merken

Elk voertuig met airco moet minstens één keer per jaar voor een controle naar de gespecialiseerde aircowerkplaats. Al is het alleen maar om het meest aan slijtage onderhevige onderdeel - de filterdroger - te controleren.

De beste tijd voor een aircocontrole is het vroege voorjaar, voordat het echt warm wordt, maar het kan ook in alle andere jaargetijden.

Wij controleren voor u:

 • Dichtheid van het systeem
 • Uitblaastemperatuur in de auto
 • De V-snaarspanning van de compressoraandrijving
 • De uiterlijke conditie van de hoofdcomponenten  

Installatie, service en onderhoudswerkzaamheden mogen uitsluitend gedaan worden door een bedrijf dat een STEK-erkenning heeft.

STEK is de Stichting Erkenningsregeling voor de uitoefening van het Koeltechnisch installatiebedrijf. Een mondvol, maar een garantie dat een auto-airco monteur, die een speciale opleiding heeft gevolgd, uw airco vakkundig onderhoudt of repareert. • Wanneer moet uw auto APK-gekeurd worden? Vul hieronder uw kenteken in:

 • Heeft u het wel eens meegemaakt dat uw auto het zomaar begaf? Met Bosch Car Service Pechhulp weet u dat u op elk moment van de dag, wáár dan
  ook, kunt rekenen op adequate
  en snelle hulp

  Lees meer...

 • Elk voertuig met airco moet minstens één keer per jaar voor een controle naar de gespecialiseerde aircowerkplaats.

  Lees meer...

Als u op zoek bent naar service van hoge kwaliteit, dan bent u op het juiste adres bij Bosch Car Service: Wij bieden advies, reparatie en onderhoud. Bosch Car Service is de grootste merkonafhankelijke serviceformule voor autobedrijven in Nederland. Voor onderhoud en herstelwerkzaamheden aan auto's van alle merken. Uw auto is bij Bosch Car Service dan ook in goede handen. Ons netwerk staat elke dag voor u klaar om u letterlijk op weg te helpen.