Occasions, APK Keuring, reparatie en auto onderhoud voor alle merken

Alle merken banden voor ieders budget bij Autobedrijf Marcel Eegdeman. Wij bieden u de beste service en kwaliteit. Wij kunnen u adviseren welke banden het beste passen bij uw budget en rijstijl. Wij zullen deze met zorg op uw wagen monteren, zodat u weer met een veilig gevoel kan deelnemen aan het verkeer.

Zomerbanden

Wij hebben een groot assortiment zomerbanden. De zomerband is aangepast op het hete asfalt en de warme lucht. Daarom is het materiaal waarvan de band gemaakt wordt stug en hard. De zomerband kan worden gebruikt tot de dagtemperatuur daalt onder de 7 graden.

Winterbanden

De winterband is gemaakt om soepel te blijven onder koude omstandigheden. Het is belangrijk dat de winterband tijdens het rijden een goede grip op het wegdek heeft. Daarom is de winterband van materiaal gemaakt dat al onder de 7 graden zijn voordelen begint te tonen.

4×4 Banden

De 4×4 banden hebben een agressief profiel dat voor goede grip op de weg zorgt dankzij de vele lamellen. Verder zijn de banden erg stil op de weg en hebben ook nog een velgbeschermrand om beschadigingen aan het wiel te voorkomen.

SUV banden

De SUV banden zijn meer gemaakt voor automobilisten die vaak op normaal wegdek rijden. De banden presteren erg goed onder hoge snelheden, maar ook de remkwaliteiten en waterafvoer doen het bij deze banden erg goed.

4-seizoenenbanden

De 4 seizoenenbanden verkopen wij ook en doen het redelijk goed onder bijna elke weersomstandigheid, als u het grootste deel op vlakke wegen rijd. Maar pas wel op want niet elke 4-seizoenen band is een goedgekeurde winterband. Denk dus goed onder welke omstandigheden u de banden wilt  gaan gebruiken of informeer bij een van onze ervaren monteurs voor een deskundig advies.

Winter/Zomerwissel

Bij Autobedrijf Marcel Eegdeman kunt u ook uw zomer of winterbanden laten omwisselen. Doe dit op tijd om nare uitglijders te voorkomen. Onze  ervaren monteurs willen u graag adviseren welke banden het beste bij u auto, budget, seizoen en rijstijl passen. Natuurlijk zullen onze monteurs altijd met zorg en nauwkeurigheid uw banden monteren.

De zomer komt eraan dus laat op tijd uw zomerbanden monteren! • Wanneer moet uw auto APK-gekeurd worden? Vul hieronder uw kenteken in:

 • Heeft u het wel eens meegemaakt dat uw auto het zomaar begaf? Met Bosch Car Service Pechhulp weet u dat u op elk moment van de dag, wáár dan
  ook, kunt rekenen op adequate
  en snelle hulp

  Lees meer...

 • Elk voertuig met airco moet minstens één keer per jaar voor een controle naar de gespecialiseerde aircowerkplaats.

  Lees meer...

Als u op zoek bent naar service van hoge kwaliteit, dan bent u op het juiste adres bij Bosch Car Service: Wij bieden advies, reparatie en onderhoud. Bosch Car Service is de grootste merkonafhankelijke serviceformule voor autobedrijven in Nederland. Voor onderhoud en herstelwerkzaamheden aan auto's van alle merken. Uw auto is bij Bosch Car Service dan ook in goede handen. Ons netwerk staat elke dag voor u klaar om u letterlijk op weg te helpen.