Occasions, APK Keuring, reparatie en auto onderhoud voor alle merken

Autobedrijf Marcel Eegdeman gecertificeerd Lease Service Center

 

Afspraak voor uw lease auto binnen 10 werkdagen.

Wij zijn een full-service bedrijf, ook voor onze zakelijke klanten. In samenspraak met diverse gerenommeerde leasemaatschappijen zijn voorwaarden opgesteld waaraan wij moeten voldoen. Het betekent dat wij ook leaserijders van dienst kunnen zijn met een volwaardig service aanbod en onderhoud voor alle merken auto’s .

Ook verzorgen wij de gehele afhandeling met uw leasemaatschappij. 

Ons professionele team staat voor u klaar om uw lease-auto in perfecte staat te onderhouden, met behoud van de fabrieksgarantie. Uiteraard kunt u intussen mobiel blijven door inzet van representatief vervangend vervoer. 

Onze uitstraling, die u van ons mag verwachten is: netjes, professioneel en persoonlijk. 

Bij een Lease Service Center werken ervaren vakmensen die staan voor perfect onderhoud. Monteurs die de laatste ontwikkelingen in autotechniek en elektronica kennen, bijgeschoold in het trainingscentrum van Bosch. 

Met andere woorden: als u uw lease-auto zonder zorgen wilt laten onderhouden, dan bent u bij autobedrijf Marcel Eegdeman aan het juiste adres. 

Maak kennis met ons bedrijf en maak een afspraak voor uw lease-auto!

  • Wanneer moet uw auto APK-gekeurd worden? Vul hieronder uw kenteken in:

 • Heeft u het wel eens meegemaakt dat uw auto het zomaar begaf? Met Bosch Car Service Pechhulp weet u dat u op elk moment van de dag, wáár dan
  ook, kunt rekenen op adequate
  en snelle hulp

  Lees meer...

 • Elk voertuig met airco moet minstens één keer per jaar voor een controle naar de gespecialiseerde aircowerkplaats.

  Lees meer...

Als u op zoek bent naar service van hoge kwaliteit, dan bent u op het juiste adres bij Bosch Car Service: Wij bieden advies, reparatie en onderhoud. Bosch Car Service is de grootste merkonafhankelijke serviceformule voor autobedrijven in Nederland. Voor onderhoud en herstelwerkzaamheden aan auto's van alle merken. Uw auto is bij Bosch Car Service dan ook in goede handen. Ons netwerk staat elke dag voor u klaar om u letterlijk op weg te helpen.